Home
Plugging & Promotie
management van
Artiest boeken
CD Opname
Contact
All 4You Events
Plugging & Promotie - Boekingskantoor - Opname studio - Events
Erwin Weitering
Mark Bouwers
Tribute Nick & Simon
Joy Woelders
Erwin Weitering

 

 

Met de uit het Drentse Emmer-Compascuum afkomstige Erwin Weitering is Nederland een top artiest rijker is. Een gewone, spontane maar zeker ook gezellige volkse jongen met een grote passie voor de Nederlandstalige muziek!"

Erwin Weitering is geboren in de prachtige zomer van 1986 in het mooie Drentse dorp Emmer-Compascuum. De passie voor muziek heeft hij geërfd en meegekregen van zijn, helaas overleden, Opa Hermanus Veenstra die ook dagelijks met muziek bezig was!

Erwin bespeelt dan ook diverse instrumenten zoals orgel, keyboard, accordeon maar ook slagwerk. Erwin is al een geruime tijd actief binnen de muziekwereld en zijn genre is naast zijn eigen nummers het echte Nederlandstalige lied wat hij met veel passie en plezier brengt.

In augustus 2017 verscheen zijn debuutsingle ‘Kijk maar vooruit’ deze gezellige single staat wekenlang genoteerd in diverse Playlisten van alle grote zenders in Nederland in Belgie.

Ook de opvolger “Leef het leven”  is in dezelfde stijl en volgt eind januari 2018 en wordt hopelijk net zo enthousiast ontvangen.
Erwin heeft zijn activiteiten binnen de muziek alsmaar verder uitgebreid. Hij verzorgt optredens op maat, zingt met andere muzikanten als duo, als band of helemaal solo. Ook leent Erwin zijn stem voor producties van andere artiesten, als tweede stem of koorwerk

Met zijn single ”Kijk maar vooruit” liet hij al zien veelzijdig te zijn maar hoopt na zijn 2e single het nummer “Leef het leven” pas echt door te breken.

 

 

Prijs

Gage € 495,- (exclusief Btw en afdracht BUMA )
Optreden van 1 x 30 minuten inclusief monitor Set

HomePlugging & Promotiemanagement vanArtiest boekenCD OpnameContact
Plataan 10 - 7742RV - Coevorden - 06-43259755 - KvK 57205132 -