All 4You Events
Home
Plugging & Promotie
Exclusief bij ons
Artiest boeken
CD Opname
Made in Holland
Foto / video
Contact
Plugging & Promotie - Boekingskantoor - Opname studio - Events
Dennis de Weerd
Erwin Weitering
Mark Bouwers
Tribute Nick & Simon
Mark Bouwers

  

Mark Bouwers geboren in Schoonebeek op 25 april 1990 maar woonachtig in Coevorden begon met zingen in de band “Gooze” uit Coevorden maar is tegenwoordig als solozanger op diverse podias te zien.

Bij All 4You Events die het management verzorgen van Mark nam hij ook zijn debuut CD "Voor de Storm komt" op Jacqueline Hermes- de Bie was verantwoordelijk voor de tekst.
Dit prachtige nummer wat oorspronkelijk uit Zuid Afrika komt, was daar een grote hit, en natuurlijk hoopt Mark dat dit nog meer bekendheid zal geven aan “Mark Bouwers”

 

Met het nummer wilde Mark Bouwers niets liever dan heel Nederland zijn mooie lied laten horen, en heeft dan ook een promotour door heel Nederland gemaakt.

 

De opnames vonden plaats in de studio van All 4You Events en de muziek is ingespeeld door Florian Lukkien (16) en Bryan van der Graaf (16) 2 bandleden van de band “Two Faces”

Mark Bouwers & All 4You Records zijn ook al met het 2e nummer druk bezig om zo snel mogelijk de opvolger van dit nummer te laten horen, en zal ook worden uitgebracht onder het platenlabel “All 4You Records” en word wederom een erg mooi en speciaal nummer.
Naast eigen muziek zingt Mark Oa. nummers van Jan Smit wat zijn grote voorbeeld is.

HomePlugging & PromotieExclusief bij onsArtiest boekenCD OpnameMade in HollandFoto / videoContact