Home
Plugging & Promotie
Management van
Artiest boeken
Contact
All 4You Events
Plugging & Promotie - Management - Boekingskantoor -
Abba Tribute Band
Back 4 More
Martin Dams
Sylva Smit
Martin Dams

Zanger Martin Dams is weer helemaal terug als solo artiest.

Martin Dams zag op 13 maart 1970 het levenslicht. Al op zeer jonge leeftijd, Martin was 15 jaar, trad hij op als Elvis look-a- like in diverse talentenjachten. Het magische gevoel wat een artiest krijgt als hij optreed beviel Martin en sindsdien is hij dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Al  snel  kreeg  hij  een  platencontract  en  zijn  eerste  single  bereikte  een  hoge  notering  inde destijds zeer belangrijke Nederlandse top 40. De single “ Bye Bye Belinda ” zette Martin definitief op de kaart en vele radio en tv stations omarmden hem.

Martin ontpopt zich als een ras artiest en vele optredens staan er inmiddels achter zijn naam. Ineens verrast Martin een ieder door plaats te nemen in het trio de Piratentoppers. Na vele successen vormt dit trio Ancora waarin Martin een belangrijke rol speelt. Na meer dan twee jaar Ancora en twee gouden Award rijker neemt Martin de beslissing om uit de groep te stappen en solo Nederland weer te veroveren. Niet onverdienstelijk want al snel is hij met zijn single “Dat is nu over“ te zien in de landelijke BOB commercial. Al snel daarna weet Martin met zijn singles “Alandra“ - “Turkse Zomerdromen” -“ Tante Toos “- “Geluk voor iedereen” en zijn allerlaatste nummer “Wat ben je zonder je vrienden” wat een echte hit dreigt te worden

Martin is een doorgewinterde artiest die op elk feest op briljante wijze een juist veelzijdig repertoire ten gehore brengt, en als artiest wil hij maar één ding en dat is mensen vermaken met zijn kunsten. Onder het mom kwaliteit hoeft niet duur te zijn reist Martin op dit moment Nederland rond. Kortom : Martin Dams een veel geboekte artiest die na zijn show op vele feesten wederom welkom is.

Wilt u deze artiest ook op uw evenement / feest hebben neem dan contact op met ons.

1x 30 minuten € 895,- Inclusief geluid

Wij bieden u in de maand December 2018 u een korting van € 100,- per geboekt optreden

Bedragen zijn exclusief 6% btw

 

HomePlugging & PromotieManagement vanArtiest boekenContact
Plataan 10 - 7742RV - Coevorden - 06-43259755 - KvK 57205132 -