All 4You Events
Home
Plugging & Promotie
Exclusief bij ons
Artiest boeken
CD Opname
Made in Holland
Foto / video
Contact
Plugging & Promotie - Boekingskantoor - Opname studio - Events
Dennis de Weerd
Erwin Weitering
Mark Bouwers
Tribute Nick & Simon
Tribute Nick & Simon
2 heren die samen veel op het podium staan maar ook solo artiesten zijn maar het belangrijkste het zijn 2 grote vrienden van elkaar, deze 2 heren voeg je samen tot een duo en laat het publiek genieten van nummers van Nick & Simon.

Zo simpel lijkt het, maar nee dat is het niet !! want om je als Tribute Nick & Simon op de kaart te zetten dan moet je wel wat in je mars hebben, en dat hebben deze 2 vrienden, het publiek was bij optredens enorm enthousiast als beide heren nummers van Nick & Simon samen zongen, dus dan moet je er meer mee doen, laat mensen genieten van dit bijzondere stem geluid.

De Tribute Nick & Simon is een aanrader want niet alleen zien de mannen er goed uit wat de dames altijd erg op prijs stellen maar hun stemgeluid is waanzinnig, samen maken deze 2 vrienden er net zo'n mooi feest van als de 2 vrienden uit Volendam.

Wie gaat er schuil achter deze Tribute Nick & Simon !!!!!! niemand minder dan de uit Coevorden afkomstige Mark Bouwers en de in Hardenberg woonachtige Nick Arends.

Dus heeft u een feest en wil eigenlijk de 2 vrienden uit Volendam hebben en deze zijn of verhinderd of te duur dan kunt u gerust u feest compleet maken met een optreden van de Tribute Nick & Simon uit Drenthe
.
HomePlugging & PromotieExclusief bij onsArtiest boekenCD OpnameMade in HollandFoto / videoContact