All 4You Events

Plugging & Promotie  / Management / Evenementen 

Evenementen

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen groot en klein, hebben wij veel contacten weten op te bouwen om ook uw evenement tot in de puntjes te kunnen verzorgen. Wij werken samen met Artiestenbureaus, Tentenverhuurbedrijf, Cateringbedrijf en hebben contacten binnen diverse gemeentes om ook trouwerijen te kunnen verzorgen.

All 4You Events is een onafhankelijk boekingsbureau sinds 2005 actief en heeft inmiddels voor vele klanten boekingen mogen verzorgen, vertegenwoordigt vele Nederlandse artiesten, bands en acts. Via onze bedrijf kunnen alle bekende en minder bekende Nederlandse artiesten, bands en acts boeken en ingehuurd worden voor een feest of evenement. 

Wij helpen graag bij het boeken van entertainment en artiesten voor een evenement! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner of relatie dag, wij weten precies welk entertainment we aan moeten voorstellen.

 

Zoeken en artiesten boeken is een specialisme. Ons specialisme! Mensen vinden het misschien lastig, wij juist leuk.

Bij All 4You Events is het dan direct in goede handen, wij denken graag met mensen mee om de passende artiesten bij een evenement te vinden.

Dat kunnen wij ook omdat wij kennis van zaken hebben.

 

Natuurlijk zijn wij ook op de dag of avond van een feest of evenement aanwezig.

Wij regelen alle zaken rond de artiesten en zien er op toe dat de planning nauwkeurig en tot in de puntjes uitgevoerd wordt.